1990 Italië

Vakantie Toscane

 

Terug naar Fietsen met kinderen

Vertrek Vrijdag 7 september 1990
Thuiskomst Zondag 23 september 1990Drie weken fietsen in Italië. In 1989 is Zoé geboren en hebben we geen vakantie op de fiets gevierd. Maar dit jaar kan het wel weer. Voor de derde keer is het een reis met Cycletours. Alleen nu hebben we gekozen voor een groepsreis met bagagevervoer. De enige bagage die we hebben zijn Tos en Zoé. Tos in de Bo-Bike achterop bij Jan en Zoé in de witte kuip achterop  bij Annemiek.

Omdat we een beetje opzagen tegen de busreis, gingen de fietsen wel met de bus mee, maar wij gingen in de slaaptrein naar Florence en daarna met de streekbus naar de eerste camping. Vrijdag overdag de fietsen en bagage naar Amsterdam Amstel gebracht met de Peugeot van Carlo. Vrijdagavond met de trein naar Italië.

017i-068

De Hel van Volterra – 14 september 1990

We hebben Sienna, Volterra, San Gimignano, Florence bezocht plus een paar kleinere stadjes. De terugreis met de trein was een avontuur op zich. Nadat we met de streekbus van San Piero naar Florence waren gegaan, bleek dat de trein een paar uur eerder al was vertrokken. De NS medewerker op station Beverwijk had de verkeerde tijd op het ticket gezet. Gelukkig konden we na overleg met de Cycletours bus terug. Was wel even spannend.

Overzicht afstanden